2. Errezeta: EUSKAL PASTELA
OSAGAIAK
Orea egiteko
- 300 gr. irin
- 225 gr. azukre
- 150 gr. gurin
- 40 gr. hazkarri
- 2 arrautza-gorringo
- Arrautza bat
Betegarria egiteko
- Litro bat esne
- Limoi-azal bat birrinduta
- Limoi erdiaren ura
NOLA EGIN?
- 300 gr. irin
- 225 gr. azukre
- 150 gr. gurin
- 40 gr. hazkarri
- 2 arrautza-gorringo
- Arrautza bat
Betegarria egiteko
- Litro bat esne
- Limoi-azal bat birrinduta
- Limoi erdiaren ura
NOLA EGIN?
Orea:
Irina pilatu behar dugu, erdian
hutsune bat utzita. Hutsune horretan, beste osagaiak botako ditugu.
Ondoren, eskuekin nahastuko dugu orea gorputza hartzen joateko.
Pastela: Landu dugun orea
moldean zabalduko dugu. Betegarria erantsiko diogu, eta guzti hori geratzen zaigun orearekin estaliko dugu.
Bukatzeko, tartaren gaineko partea
arrautzarekin igurtziko dugu eta labean sartuko dugu 20 minututan 100 gradutan.
No hay comentarios:
Publicar un comentario